Phillip faber instagram

Phillip Faber (@phillipfaber) • Instagram photos and videos

Phillip Faber. Conductor, composer and host om Danish tv. phillipfaber.dk. 485 posts. 22.5K followers. 1,027 following.

Phillip Faber on Instagram: “En nyslået ridder med sin kone og …

Phillip Faber on Instagram: “En nyslået ridder med sin kone og sin frokost (var oppe hos dronningen og takke for mit ridderkors i dag ⚔️)”

5263 Likes, 254 Comments – Phillip Faber (@phillipfaber) on Instagram: “En nyslået ridder med sin kone og sin frokost (var oppe hos dronningen og takke for …

5,263 Likes, 254 Comments – Phillip Faber (@phillipfaber) on Instagram: “En nyslået ridder med sin kone og sin frokost (var oppe hos dronningen og takke for mit ridderkors i dag ⚔️)”

Phillip Faber on Instagram: “På besøg hos altid skønne …

Phillip Faber på Instagram: “På besøg hos altid skønne @simijanofficial på @gotv2dk. Min første klaverlærer, et af mine barndomshjem og mit første job som klaverbokser på Sankt Peder i Hellerup blev til en skøn blanding i solskinnet. På søndag tager jeg på tur med Pigekoret, og så kan det ikke blive meget bedre ☺️ Håber, I nyder sommeren!”

2208 Likes, 29 Comments – Phillip Faber (@phillipfaber) on Instagram: “På besøg hos altid skønne @simijanofficial på @gotv2dk. Min første klaverlærer, et af …

2,208 Likes, 29 Comments – Phillip Faber (@phillipfaber) on Instagram: “På besøg hos altid skønne @simijanofficial på @gotv2dk. Min første klaverlærer, et af mine barndomshjem og mit første job som klaverbokser på Sankt Peder i Hellerup blev til en skøn blanding i solskinnet. På søndag tager jeg på tur med Pigekoret, og så kan det ikke blive meget bedre ☺️ Håber, I nyder sommeren!”

Til sommer 2023 har jeg valgt at stoppe efter 10 år … – Instagram

Phillip Faber on Instagram: “Til sommer 2023 har jeg valgt at stoppe efter 10 år som dirigent for DR Pigekoret. Det har været 10 fantastiske år med mange uforglemmelige koncerter og oplevelser. Jeg stopper først til sommer, men er allerede nu fuld af taknemmelighed over alle de sangere og deres forældre, som har viet deres energi og sangglæde til koret gennem tiden. Det er blevet tid for mig til at søge nye musikalske veje. Jeg skal dirigere koncerter i de kommende sæsoner med alle landets landsdelsorkestre, jeg skal komponere et par bestillingsværker, som jeg ser frem til at fortælle mere om – og så fortsætter jeg med at være tilknyttet DR, både som gæstedirigent for DR Vokalensemblet, bl.a. ved deres traditionsrige julekoncerter i 2023, og som vært – til december i år er jeg vært på to juleprogrammer på DR1, og Den klassiske Musikquiz vender tilbage med en ny sæson næste år.(Foto: @emiliatheresephotography / DR)”

1464 Likes, 36 Comments – Phillip Faber (@phillipfaber) on Instagram: “Til sommer 2023 har jeg valgt at stoppe efter 10 år som dirigent for DR Pigekoret.

1,464 Likes, 36 Comments – Phillip Faber (@phillipfaber) on Instagram: “Til sommer 2023 har jeg valgt at stoppe efter 10 år som dirigent for DR Pigekoret. Det har været 10 fantastiske år med mange uforglemmelige koncerter og oplevelser. Jeg stopper først til sommer, men er allerede nu fuld af taknemmelighed over alle de sangere og deres forældre, som har viet deres energi og sangglæde til koret gennem tiden. Det er blevet tid for mig til at søge nye musikalske veje. Jeg skal dirigere koncerter i de kommende sæsoner med alle landets landsdelsorkestre, jeg skal komponere et par bestillingsværker, som jeg ser frem til at fortælle mere om – og så fortsætter jeg med at være tilknyttet DR, både som gæstedirigent for DR Vokalensemblet, bl.a. ved deres traditionsrige julekoncerter i 2023, og som vært – til december i år er jeg vært på to juleprogrammer på DR1, og Den klassiske Musikquiz vender tilbage med en ny sæson næste år.(Foto: @emiliatheresephotography / DR)”

Phillip Faber on Instagram: “I dag har jeg fået ridderkorset! Jeg …

Phillip Faber on Instagram: “I dag har jeg fået ridderkorset! Jeg er så utroligt glad og stolt. Og skal i øvrigt bede alle om at kalde mig ‘sir’ fremover.”

25. apr. 2022 — 6990 Likes, 474 Comments – Phillip Faber (@phillipfaber) on Instagram: “I dag har jeg fået ridderkorset! Jeg er så utroligt glad og stolt.

6,990 Likes, 474 Comments – Phillip Faber (@phillipfaber) on Instagram: “I dag har jeg fået ridderkorset! Jeg er så utroligt glad og stolt. Og skal i øvrigt bede alle om at kalde mig ‘sir’ fremover.”

Phillip Faber on Instagram: “I dag sender vi morgensang på …

Phillip Faber på Instagram: “I dag sender vi morgensang på DR1 for sidste gang i denne omgang. I præcis 100 programmer har dette været min udsigt, og det har været så overvældende at mærke, at vi har kunnet stå sammen i sangen i denne ubehagelige tid. Husk at blive ved med at synge for jeres børn, med jeres familier og dem, I har kær, når vi kommer ud på den anden side. Det har været en stor fornøjelse. Tak for sangen! ❤️”

3995 Likes, 321 Comments – Phillip Faber (@phillipfaber) on Instagram: “I dag sender vi morgensang på DR1 for sidste gang i denne omgang.

3,995 Likes, 321 Comments – Phillip Faber (@phillipfaber) on Instagram: “I dag sender vi morgensang på DR1 for sidste gang i denne omgang. I præcis 100 programmer har dette været min udsigt, og det har været så overvældende at mærke, at vi har kunnet stå sammen i sangen i denne ubehagelige tid. Husk at blive ved med at synge for jeres børn, med jeres familier og dem, I har kær, når vi kommer ud på den anden side. Det har været en stor fornøjelse. Tak for sangen! ❤️”

Phillip Faber on Instagram: “Hvordan er dit corona-humør for …

Phillip Faber on Instagram: “Hvordan er dit corona-humør for tiden? 😷💙”

1520 Likes, 43 Comments – Phillip Faber (@phillipfaber) on Instagram: “Hvordan er dit corona-humør for tiden? ”

1,520 Likes, 43 Comments – Phillip Faber (@phillipfaber) on Instagram: “Hvordan er dit corona-humør for tiden? 😷💙”

Phillip Faber on Instagram: “Fundet på bagscenen..”

Phillip Faber på Instagram: “Fundet på bagscenen..”

179 Likes, 7 Comments – Phillip Faber (@phillipfaber) on Instagram: “Fundet på bagscenen..”

179 Likes, 7 Comments – Phillip Faber (@phillipfaber) on Instagram: “Fundet på bagscenen..”

Ja, det er lidt uden for sæson, men jeg glæder mig sådan til …

Phillip Faber on Instagram: “Ja, det er lidt uden for sæson, men jeg glæder mig sådan til december, for der får jeg lov til både at dirigere DR Pigekorets og DR Vokalensemblets julekoncerter. Førstnævnte i DR Koncertsalen, sidstnævnte både på turné rundt i landet og i Garnisons kirke i København med transmission til hele Europa. Vi skal præsentere den danske julekormusik, når den er bedst, og jeg glæder mig sådan! Også selvom jeg er i sommerhus 😁#drpigekoret #drvokalensemblet”

1551 Likes, 37 Comments – Phillip Faber (@phillipfaber) on Instagram: “Ja, det er lidt uden for sæson, men jeg glæder mig sådan til december, for der får …

1,551 Likes, 37 Comments – Phillip Faber (@phillipfaber) on Instagram: “Ja, det er lidt uden for sæson, men jeg glæder mig sådan til december, for der får jeg lov til både at dirigere DR Pigekorets og DR Vokalensemblets julekoncerter. Førstnævnte i DR Koncertsalen, sidstnævnte både på turné rundt i landet og i Garnisons kirke i København med transmission til hele Europa. Vi skal præsentere den danske julekormusik, når den er bedst, og jeg glæder mig sådan! Også selvom jeg er i sommerhus 😁#drpigekoret #drvokalensemblet”

Phillip Faber on Instagram: “Så ruller vi igen! Fra fredag d. 23 …

Phillip Faber på Instagram: “Så ruller vi igen! Fra fredag d. 23. oktober åbner vi for Fællessang fredag aften på DR1 med flere smukke sange og nye artister i ni programmer. Vi håber, du vil være med til at synge efterårskulden for døren 🍁🎶🍄 (Foto: DR)”

3506 Likes, 238 Comments – Phillip Faber (@phillipfaber) on Instagram: “Så ruller vi igen! Fra fredag d. 23. oktober åbner vi for Fællessang fredag aften på …

3,506 Likes, 238 Comments – Phillip Faber (@phillipfaber) on Instagram: “Så ruller vi igen! Fra fredag d. 23. oktober åbner vi for Fællessang fredag aften på DR1 med flere smukke sange og nye artister i ni programmer. Vi håber, du vil være med til at synge efterårskulden for døren 🍁🎶🍄 (Foto: DR)”

Keywords: phillip faber instagram