Restaurant tosca

Tosca (restaurant) – Wikipedia, den frie encyklopædi

Café Tosca var en danserestaurant i to etager som lå i Frederiksberggade 24 på Strøget i København og var ejet af Karl Schultz.

6. maj: Tosca stormet – Berlingske

6. maj: Tosca stormet

Restaurant Tosca, Rotterdam: Se 58 objektive anmeldelser af Restaurant Tosca, som har fået 4,5 af 5 på Tripadvisor og er placeret som nr.

Berlingske berettede 6. maj, at restauranten Tosca var blevet stormet. Den lå i Frederiksgade på Strøget, og en rasende folkemængde smadrede alt inventar og truede med at sætte ild til stedet. Bevæbnede frihedskæmpere måtte forhindre hoben i at gå til yderligheder.

Tosca Restaurant, Mellieha – Restaurantanmeldelser

Tosca Restaurant, Mellieha – Restaurantanmeldelser – Tripadvisor

Café Tosca var en danserestaurant i to etager som lå i Frederiksberggade 24 på Strøget i København og var ejet af Karl Schultz.

Tosca Restaurant, Mellieha: Se 1.261 objektive anmeldelser af Tosca Restaurant, som har fået 4,5 af 5 på Tripadvisor og er placeret som nr. 6 af 107 restauranter i Mellieha.

Restaurant Tosca, Rotterdam – Restaurantanmeldelser

Restaurant Tosca, Rotterdam – Restaurantanmeldelser – Tripadvisor

Se Tosca Restaurants menu i Il-Mellieħa, Northern Region, Malta. Del den med venner, eller find dit næste måltid. Located in the heart of the quaint and…

Restaurant Tosca, Rotterdam: Se 58 objektive anmeldelser af Restaurant Tosca, som har fået 4,5 af 5 på Tripadvisor og er placeret som nr. 156 af 1.418 restauranter i Rotterdam.

Tosca (restaurant) – Wikiwand

This restaurant has a charming decor that combines classic elegance and typical Tuscan features such as stone arches and walls, as well as stylish sofas and …

Café Tosca var en danserestaurant i to etager som lå i Frederiksberggade 24 på Strøget i København og var ejet af Karl Schultz. Tosca var kendt under besættelsen som et sted, hvor der kom mange tyske soldater med deres danske veninder, og hvor også stikkere færdedes. I oktober 1943 blev stedet ramt af to bombeattentater. 9. oktober blev nogle tyske soldater og to af deres danske veninder såret. Fem dage efter eksploderede en større bombe som sårede flere. I juni 1944 var der igen et bombeangreb mod Tosca, men det mislykkedes. Begge gange var det den kommunistiske modstandsgruppe BOPA som stod bag. Restauranten blev raseret og inventaret smidt ud på gaden af københavnerne den 5. maj 1945.

Tosca Restaurant – Facebook

Tosca Restaurant

Tosca Restaurant | Il-Mellieħa – Facebook

Tosca Restaurant: Home | Mellieha

Home | Mellieha | Tosca Restaurant

Located right in the centre of the quaint village of Mellieha you will find Tosca, where one chef, Jeanpaul has entirely scrapped the idea of recreating main-stream Italian food and is simply taking a more genuine route!

Tosca – Casole d’Elsa – a MICHELIN Guide Restaurant

Tosca – a MICHELIN restaurant. Free online booking on the MICHELIN Guide’s official website. The MICHELIN inspectors’ point of view, information on prices, types of cuisine and opening hours on the MICHELIN Guide’s official website

Keywords: restaurant tosca