Sara bro instagram

Sara Bro (@sarabro) • Instagram photos and videos

112k Followers, 1086 Following, 2478 Posts – See Instagram photos and videos from Sara Bro (@sarabro)

Sara Bro (@sarabro) • Instagram photos and videos

112k Followers, 1080 Following, 2478 Posts – See Instagram photos and videos …

Sarah Bro (@sarahwbro) • Instagram photos and videos

58.2k Followers, 1321 Following, 473 Posts – See Instagram photos and videos from Sarah Bro (@sarahwbro)

Sara Bro on Instagram: “Der er en side af min tur til Schweiz …

Sara Bro på Instagram: “Der er en side af min tur til Schweiz som jeg ikke har vist her på IG, fordi jeg har været for ked af det. Lasse og jeg har brudt op. Og selvom min første alene-ferie har været planlagt længe før det, så har det vist sig at være den bedste medicin for mit hjerte, at gå alene rundt oppe i Alperne. Lasse 💘 Tak for alt det du har lært mig. Tak for du ikke har forsøgt at holde mig fanget i en boks, jeg alligevel aldrig kommer til at passe ind i. Tak for at elske mig på trods af alle mine ar. Pas på hinanden derude 💔(Jeg har ingen yderligere kommentarer end det jeg har skrevet her)”

13.9k Likes, 950 Comments – Sara Bro (@sarabro) on Instagram: “Der er en side af min tur til Schweiz som jeg ikke har vist her på IG, fordi jeg har været …

14K Likes, 950 Comments – Sara Bro (@sarabro) on Instagram: “Der er en side af min tur til Schweiz som jeg ikke har vist her på IG, fordi jeg har været for ked af det. Lasse og jeg har brudt op. Og selvom min første alene-ferie har været planlagt længe før det, så har det vist sig at være den bedste medicin for mit hjerte, at gå alene rundt oppe i Alperne. Lasse 💘 Tak for alt det du har lært mig. Tak for du ikke har forsøgt at holde mig fanget i en boks, jeg alligevel aldrig kommer til at passe ind i. Tak for at elske mig på trods af alle mine ar. Pas på hinanden derude 💔(Jeg har ingen yderligere kommentarer end det jeg har skrevet her)”

Sara Bro on Instagram: “Til dig der følger med her på min …

Sara Bro på Instagram: “Til dig der følger med her på min private profil: Jeg skylder dig IKKE nogen forklaring på hvorfor jeg gør som jeg gør, er som jeg er, siger hvad jeg gør. Der er i det hele taget INGEN der behøver retfærdiggøre hvorfor de har lyst til at vise deres krop eller ikke, dele deres tanker eller lade være, tro på det de tror på eller på nogen måde forsvare det, der giver mening i deres liv. Som @jyttevikkelsoe siger: “Et problem er en oplevelse din identitet er for snæver til at rumme.”Tænk over det når du synes at folk på IG, på din fladskærm eller i din radio opfører sig som idioter – det er DIG der har et problem, som DIN identitet er for snæver til at rumme. #womendontoweyoushit”

19.7k Likes, 964 Comments – Sara Bro (@sarabro) on Instagram: “Til dig der følger med her på min private profil: Jeg skylder dig IKKE nogen forklaring på …

20K Likes, 964 Comments – Sara Bro (@sarabro) on Instagram: “Til dig der følger med her på min private profil: Jeg skylder dig IKKE nogen forklaring på hvorfor jeg gør som jeg gør, er som jeg er, siger hvad jeg gør. Der er i det hele taget INGEN der behøver retfærdiggøre hvorfor de har lyst til at vise deres krop eller ikke, dele deres tanker eller lade være, tro på det de tror på eller på nogen måde forsvare det, der giver mening i deres liv. Som @jyttevikkelsoe siger: “Et problem er en oplevelse din identitet er for snæver til at rumme.”Tænk over det når du synes at folk på IG, på din fladskærm eller i din radio opfører sig som idioter – det er DIG der har et problem, som DIN identitet er for snæver til at rumme. #womendontoweyoushit”

Sara Bro (@sarabro) • Instagram photos and videos

112k Followers, 1082 Following, 2478 Posts – See Instagram photos and videos …

112k Followers, 1,092 Following, 2,478 Posts – See Instagram photos and videos from Sara Bro (@sarabro)

Sara Bro on Instagram: “Jeg blev 47 år i tirsdags. Når jeg ser …

Sara Bro på Instagram: “Jeg blev 47 år i tirsdags. Når jeg ser tilbage på det år der er gået siden min sidste fødselsdag, er det de vilde og sjove oplevelser, og arbejdsopgaver jeg har fået, som jeg vil huske tilbage på. Og de sidste 5 uger på krykker hvor mine børn har hjulpet mig hver dag og støvsuget (for $ slef) og @lasselund.film har gjort ALT for mig. Jeg 💘 dig. TAK! for det bedste år og den bedste tid ☮️☯️💟 47 lets go 🙌 SWIPE for fødselsdags uge 😇”

7879 Likes, 121 Comments – Sara Bro (@sarabro) on Instagram: “Jeg blev 47 år i tirsdags. Når jeg ser tilbage på det år der er gået siden min sidste …

7,879 Likes, 121 Comments – Sara Bro (@sarabro) on Instagram: “Jeg blev 47 år i tirsdags. Når jeg ser tilbage på det år der er gået siden min sidste fødselsdag, er det de vilde og sjove oplevelser, og arbejdsopgaver jeg har fået, som jeg vil huske tilbage på. Og de sidste 5 uger på krykker hvor mine børn har hjulpet mig hver dag og støvsuget (for $ slef) og @lasselund.film har gjort ALT for mig. Jeg 💘 dig. TAK! for det bedste år og den bedste tid ☮️☯️💟 47 lets go 🙌 SWIPE for fødselsdags uge 😇”

DR har valgt at lukke mit program “Sara Bro på DR2.” Jeg blev …

Sara Bro på Instagram: “DR har valgt at lukke mit program “Sara Bro på DR2.” Jeg blev spurgt, om jeg ville prøve at udfordre den gængse DR2-seer og få nogle yngre folk til kanalen. Det er lykkedes, synes jeg. Og jeg er også blevet klogere undervejs – nu ved jeg, at stramt grønt glimmertøj kan gøre folk sure, at selvom vi ikke taler så meget om ligestilling, så betyder det ikke, at vi HAR ligestilling i Danmark, og jeg har lært, at vi har så mange dygtige folk, der arbejder hårdt hver dag på DR for at lave TV til os allesammen. Jeg sindssygt stolt at alle programmerne, så stolt af alle, der turde være med. Taknemmelig over alle jer, der har sagt ja til at være med efter sommerferien, og ikke mindst taknemmelig over alle jer, der engagerede jer her på IG og foran skærmen. Alle de beskeder I har skrevet til mig om, hvorfor I synes programmet har været vigtigt for jer. Det har været det hele værd. TAK! Måske har du en god ide til, hvad jeg skal lave nu? 📸 Jacob Erhbahn”

4949 Likes, 349 Comments – Sara Bro (@sarabro) on Instagram: “DR har valgt at lukke mit program “Sara Bro på DR2.” Jeg blev spurgt, om jeg ville prøve at…”

4,950 Likes, 349 Comments – Sara Bro (@sarabro) on Instagram: “DR har valgt at lukke mit program “Sara Bro på DR2.” Jeg blev spurgt, om jeg ville prøve at udfordre den gængse DR2-seer og få nogle yngre folk til kanalen. Det er lykkedes, synes jeg. Og jeg er også blevet klogere undervejs – nu ved jeg, at stramt grønt glimmertøj kan gøre folk sure, at selvom vi ikke taler så meget om ligestilling, så betyder det ikke, at vi HAR ligestilling i Danmark, og jeg har lært, at vi har så mange dygtige folk, der arbejder hårdt hver dag på DR for at lave TV til os allesammen. Jeg sindssygt stolt at alle programmerne, så stolt af alle, der turde være med. Taknemmelig over alle jer, der har sagt ja til at være med efter sommerferien, og ikke mindst taknemmelig over alle jer, der engagerede jer her på IG og foran skærmen. Alle de beskeder I har skrevet til mig om, hvorfor I synes programmet har været vigtigt for jer. Det har været det hele værd. TAK! Måske har du en god ide til, hvad jeg skal lave nu? 📸 Jacob Erhbahn”

Sara Bro on Instagram: “Strakt ben, strakt arm med latin hånd …

Sara Bro på Instagram: “Strakt ben, strakt arm med latin hånd, brystet frem og samba face = faktisk ting som kan klare dig igennem de fleste situationer i livet 🤓 📸 Henrik Ohsten”

1570 Likes, 13 Comments – Sara Bro (@sarabro) on Instagram: “Strakt ben, strakt arm med latin hånd, brystet frem og samba face = faktisk ting som kan klare …

1,570 Likes, 13 Comments – Sara Bro (@sarabro) on Instagram: “Strakt ben, strakt arm med latin hånd, brystet frem og samba face = faktisk ting som kan klare dig igennem de fleste situationer i livet 🤓 📸 Henrik Ohsten”

Keywords: sara bro instagram